Quantum Touch therapie

Afscheid van pijn, lusteloosheid en fysieke klachten

Een Quantum Touch behandeling voor pijn en aandoeningen leidt vaak met enkele behandelingen al tot een succesvol resultaat. Quantum Touch is een krachtige methode. Door middel van onder andere ademhalingstechnieken ontstaat er een hoog niveau van energie en trilling bij de client waarmee het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt versneld. Gezondheid vereist een hoge (levens)energiefrequentie. Resonantie van energiefrequenties verhoogt deze spectaculair. Quantum Touch therapie geeft een betere energiebalans en daarmee een enorme impuls aan het zelfhelend vermogen van het lichaam. De klacht neemt af of verdwijnt.

Het effect van een behandeling is altijd tijdelijk. Daarom leert Anders & Beter al haar clienten hoe ze het verhogen van hun energie in het dagelijks leven kunnen toepassen en daarmee hun gezondheid structureel te versterken. Twee keer per dag 5 minuten aandacht voor jezelf is vaak al voldoende.

Hiermee is Quantum Touch ook een prachtige methode voor moeders van kinderen met bijv. slaap- of onrustproblemen. Geen afhankelijkheid van een therapeut maar zelf kunnen handelen. Anders & Beter leert deze methode ook graag aan vrienden- en familie van mensen die door een zware lichamelijke periode heen moeten (zoals bijv. chemotherapie). Quantum Touch kan de genezing niet realiseren maar de periode van chemotherapie wel aanzienlijk minder belastend maken.