Kosten

Ook ons prijsmodel is Anders & Beter

De consulten bij Anders & Beter worden gekenmerkt door uitleg, eerlijkheid en duidelijkheid. Tijdens het eerste consult wordt een (differentiaal) diagnose gesteld en een globaal behandelplan besproken. Daarbij wordt tevens een inschatting gedaan van het aantal consulten en evt. bijkomende kosten (zoals eventuele supplementen/extra onderzoeken e.d). Wij zijn altijd gericht op een helder, vooraf besproken resultaat en houden het tarief zo laag mogelijk. Het tarief bedraagt 66,55 euro per behandeling. Na afloop van het consult ontvangt u uw factuur per mail of wanneer u dat liever heeft per post. Nadat u de factuur heeft betaald kunt u deze indienen bij uw zorgverzekering. De mate waarin uw verzekeraar de behandelingen vergoedt is afhankelijk van uw zorgpolis. U kunt dit terugvinden in uw polis of navragen bij uw verzekering. Anders & Beter is aangesloten bij zowel de VBAG als de MBOG en voldoet, voor zover nu bekend, aan alle vereisten voor vergoeding.

N.B. Anders & Beter is een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg, geen vervanging. Een voorwaarde voor behandeling kan zijn dat u overleg heeft gevoerd of bereid bent te voeren met uw behandelend arts. Dit soort zaken staan verder uitgewerkt in de algemene voorwaarden, lees deze voorafgaand aan de behandeling svp door.

Daarnaast bevelen wij aan om "the inner cell life" gemaakt door Harvard University te bekijken. In nagenoeg alle 62.000.000.000.000 cellen in je lichaam vindt dit indrukwekkende proces plaats. Deze animatie, die volledig is gebaseerd op de realiteit, maakt het wellicht iets beter te bevatten dat de behandelingen van Anders & Beter echt effect hebben. Veel kijkplezier en hopelijk tot ziens.

Supplementen

Het kan zijn dat tijdens de behandeling duidelijk wordt dat je klacht wordt veroorzaakt door een tekort aan een bepaald nutriënt. Wanneer dat het geval is zoek ik met jou naar de mogelijkheid om dat aan te vullen met je dagelijkse voeding, wanneer dat niet mogelijk is adviseer ik soms een supplement. Deze supplementen brengen kosten met zich mee die bij de meeste zorgverzekeraars niet voor vergoeding in aanmerking komen. Vaak zijn deze supplementen online verkrijgbaar maar soms is dat niet het geval, dan kun je ze via Anders & Beter kopen.

ALGEMENE VOORWAARDEN