Ervaringen

"Leer er maar mee leven"

De dokter zei “leer er maar mee te leven, want beter wordt het niet”.  Daar zat ik dan, begin 40 in een lijf van iemand die 80 was voor mijn gevoel. Ik had overal pijn en als ik naar zolder liep moest ik eerst uitrusten voordat ik een bed kon opmaken. Diagnose van de dokter: lage bloeddruk, spataderen, reuma in de weke delen, ziekte van Pfeifer. Na een aantal behandelingen bij Ellen, knapte ik al op. Mijn eetpatroon werd aangepast en ik kreeg wat extra voedingssupplementen. Na 3 maanden had ik al 60% meer energie. Nu loop ik gewoon naar zolder, kan het hele huis stoffen en zuigen en nog voel ik mij prima. Toen Ellen mij vroeg wat ik wou bereiken bij haar, was mijn reactie ‘meer energie’ op de eerste plaats en ‘minder pijn’ op de tweede plaats. Dat het allebei zou lukken had ik nooit verwacht.

Hoofdpijn

Op advies van een collega ging ik naar Ellen. Mijn hele leven al last van hoofdpijn, van alles geprobeerd maar nog steeds te veel hoofdpijn.
Ellen is een prettige vrouw waar je je verhaal kwijt kan. Na een paar consulten bleek dat een deel van de hoofdpijn best eens zou kunnen komen doordat mijn stofwisseling niet goed werkte en etensresten te lang in mijn darmen bleven. Een maand lang heb ik bij elke maaltijd 4 natuurlijke supplementen geslikt waarna het nu stukken beter gaat. De hoofdpijn is véél minder. (Ik heb meer soorten hoofdpijn en dat zal nooit helemaal verdwijnen). En de buikpijn waar ik al niet eens meer bij stil stond is verdwenen. Een heerlijk gevoel!

Pijn

Sinds ongeveer 2 jaar had ik erg veel last van nekpijn veroorzaakt volgens de artsen door slijtage van de nekwervels. Veel pijnmedicatie geslikt, geen enkel resultaat. De pijn was er oorzaak van, dat ik niet meer liggend kon slapen en daardoor veel te weinig nachtrust kreeg. Gevolg oververmoeidheid en geen energie meer. Na enkele behandelingen bij de pijnpoli (waar ik mijn laatste hoop op gevestigd had) bleek dit niet te helpen. Sinds begin januari 2012 ben ik onder behandeling van Ellen van Beek en na ongeveer 2 maanden ben ik zover, dat ik weer behoorlijk kan slapen en weer meer energie heb. Mijn conditie gaat stapje voor stapje vooruit en ik merk, dat ik de dagelijkse dingen weer beter aankan.  

Hoofdpijn

Hoofdpijn was voor mij iets heel normaals geworden, bijna vertrouwd. Maar in de weg stond het zeker, onder andere met lees- en studeerwerk voor school, concentratie en het genieten van uitjes of feestjes. Ik had voor mijn gevoel al alles geprobeerd maar allemaal zonder blijvend resultaat. Toch heb ik een poging gewaagd samen met Ellen, dit zeker met succes. Dankzij Ellen weet ik nu wat ik heb gemist (ik wist niet wat ik miste qua hoofdpijnvrij zijn omdat ik altijd al hoofdpijn had.) Toen Ellen mijn hoofd na een paar keer helemaal hoofdpijn vrij (wij noemen het "leeg") kreeg was het bijna eng, maar wel fijn genoeg om het als stimulans te zien en verder te gaan met de oefeningen. Ik heb goede hoop dat ik mijn hoofdpijn met soms imploderende, soms exploderende kracht zelf onder controle kan krijgen, om zo de hoofdpijn bewust te kunnen gaan missen als kiespijn."

Afvalen en zelfvertrouwen

"Ellen heeft mij begeleid tijdens het afvallen, met mijn rugklachten en tevens geholpen om een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze bekijkt door een brede ervaring en zakelijke achtergrond situaties van diverse kanten en heeft het vermogen je meer inzicht in jezelf te geven. Na een drietal behandelingen met hypnose en Quantum Touch Therapie is het eenvoudiger om mijn gewicht stabiel te houden, mijn rugklachten zijn hanteerbaar en ik zit veel beter in mijn vel."

Fybromialgie

Na twee jaren zoeken, tobben en wachten op duidelijkheid kreeg ik in het ziekenhuis te horen dat ik fybromialgie heb. In eerste instantie was ik blij met die duidelijkheid maar al snel bleek dat weten wat er was me geen stap verder bracht. Er leek geen geschikte behandeling voor mij. Twee maanden geleden kreeg ik op een verjaardag de tip om naar Anders & Beter te gaan, het gaat nu al veel beter met me. Ik denk niet dat ik ooit helemaal beter ga worden, ik moet accepteren dat dit mijn zwakke plek is. Maar ik voel me veel beter dan de afgelopen twee jaar, ik heb weer energie en alleen pijn als ik geen rekening hou met mijn eigen grenzen.

Prikkelbaar Darm Syndroom

Eigenlijk weet ik niet beter, al mijn hele leven had ik last van PDS. Ik hield me altijd aan mijn zelfbedachte dieet en dan nog had ik last van mijn darmklachten. Buikpijn, altijd buikpijn. Toen ik las over Anders & Beter besloot ik de gok te wagen en ben er naar toe gegaan. Gelukkig maar, want inmiddels ben ik vrijwel klachtenvrij. Dit dank ik aan de maandelijkse behandeling van Ellen in combinatie met een supplement waar ik elke avond een half borrelglas van drink. De behandelingen zijn leuk en fijn, het drankje helaas niet maar dat heb ik er heel graag voor over.

Astma

Afgelopen week heb ik de 3e behandeling Quantum touch ontvangen van Ellen van Beek, hoofdzakelijk om mijn astmaklachten te verminderen en zo mogelijk mijn medicijngebruik. Want wat zijn de bijwerkingen van ontstekingsremmers bij mij: soms een hese stem, kleine bloeduitstortingen bij het stoten en vaak het ophoesten van slijm.Al bij de 1e behandeling voelde ik de warmte, het bruisen en stromen (van energie?) in mijn lichaam en naderhand de ontspanning in mijn longen.Na de 2e behandeling, circa 6 weken geleden, ben ik in overleg met mijn arts, overgegaan van 2 maal 2 inhalaties ontstekingsremmer naar 3 maal 1 inhalatie en ik voel me goed.Voorlopig ga ik nog even lekker door en wie weet kan ik na een tijdje proberen nog wat medicijnen te minderen. Dus Ellen, tot de volgende keer en alvast bedankt voor de resultaten tot nu toe.

Rugpijn

Ik ben Sanne en ik ben 16 jaar. Sinds een jaar of drie had ik pijn in mijn rug. Het werd steeds erger. Toen ik hoorde wat Ellen deed wilde ik dat wel proberen. De eerste keer was een aparte ervaring. Mijn lichaam reageerde meteen heel heftig op de behandeling. Al na zo'n 10 seconden werd ik heel erg misselijk. Hierna zijn we gestopt maar ik voelde al wel duidelijk verbetering in mijn rugpijn. Een week later ben ik weer geweest. Ik werd niet meer misselijk maar ik voelde echt verandering in mijn rug. In de maanden erna heb ik geen last meer van pijn gehad. Nu komt het weer een beetje terug, 5 maanden later. Ik ga graag weer naar Ellen toe, omdat ik weet dat het echt werkt.

Zelfvertrouwen en afvallen

Ellen is highly capable of understanding the true nature of issues and – like Ellen is – going straight to the core. The next step is her wonderful method of hypnosis in which she communicates with the subconscious and tells it to let go of the problem. Or to change the point of view. After a relaxing session the world seems to have changed all over sudden.. Body weight, relationships or increasing self esteem for better study results.. I'm glad I' ve met Ellen.

Botbreuken

Mijn naam is Peter de Krieger ik ben 46 jaar en veehouder van beroep, getrouwd en vader van 6 kinderen.In augustus heb ik mijn dijbeen gebroken nadat ik van een afdak was gevallen. Het dijbeen is de grootste bot van een mens en daarmee ook een van de pijnlijkste om te breken.Na 6 weken rust mocht ik weer voorzichtig gaan lopen met krukken, dit resulteerde na enkele dagen in hevige pijn, niet alleen in mijn been maar ook op de borst . Pijnstillers, die ik van de arts kreeg, deden de pijn wel verzachten maar namen deze niet weg.Via een zeer goede kennis ben ik toen met Ellen van Anders & Beter in contact gekomen. Zij constateerde na een eerste consult dat de pijn op de borst een diepere oorzaak had. In het ziekenhuis bleek dat inderdaad, ik had een gebroken rib , waar de spieren die je gebruikt met kruklopen aanzitten.

Bij het tweede consult heeft Ellen aandacht gevestigd op de pijnlijke plekken en mij geleerd hoe daarmee om te gaan.Al na enkele dagen merkte ik hier het effect van, zozeer zelfs dat ik al snel weer met weinig pijn de benodigde oefeningen voor mijn been kon hervatten.Tijdens het derde en afsluitende consult heb ik naast het aandacht vestigen op de huidige gevoelige plekken ook geleerd hoe ik in de toekomst door het sturen van mijn energiefrequentie beter met lichaam kan omgaan.Afsluitend wil ik zeggen heel tevreden te zijn over de behandelingen van Anders & Beter,ik ben in enkele weken heel goed vooruit gegaan echter je moet zelf wel geloven in de werking van de therapie.  

Succescoaching

Mijn naam is Jaap, wellicht ten gevolge van mijn medische achtergrond was ik in eerste instantie zeer sceptisch over de mogelijkheden van Anders & Beter. Ik heb Ellen in haar consultancy tijd leren kennen als een nuchtere vrouw die met beide benen op de grond staat, dat gaf voor mij de doorslag om een coachingstraject op te starten. Gelukkig maar, want het heeft mijn leven verrijkt en mijn werk vele malen makkelijker, effectiever en prettiger gemaakt. Als je op zoek bent naar je eigen gelijk en een luisterend oor is Anders & Beter niet geschikt, wanneer je op zoek bent naar succes in je leven en loopbaan en daar ook echt aan wilt werken adviseer ik je om direct een afspraak te maken.

Hoofdpijn

"Na jarenlang dagelijks medicijnen geslikt te hebben tegen de hoofdpijn heb ik afgelopen zomer deze medicatie moeten afbouwen i.v.m. een te lage bloeddruk. Dit is nl. een bijwerking van Propranolol en gezien het feit dat de hoofdpijn aanzienlijk minder was, ben ik op advies van de huisarts de medicatie gaan afbouwen. In eerste instantie ging dit goed,maar na enkele maanden stak de hoofdpijn letterlijk en figuurlijk de kop weer op en begon het weer zo langzamerhand mijn leven te beheersen.

De dagen zonder hoofdpijn werden minimaal en het gebruik van pijnstillers werd dagelijkse kost.Uiteindelijk ben ik bij Ellen van Beek terecht gekomen en door haar benadering en behandeling wil ik bij deze even melden dat de hoofdpijn nagenoeg weg is. De pijnstillers liggen en blijven nu al tijden in de kast. De oefeningen probeer ik zo frequent mogelijk te doen. Ik benader mijn hoofdpijn nu positief, het beheerst nu mijn leven niet meer en ik ben een opgewekter en blijer mens geworden. Ik ben zo blij dat ik deze therapie heb gevolgd en raad het een ieder aan die ook kampt met heftige hoofdpijnen. Ik heb er zeker baat bij.

PDS en meer

Ik kwam bij Ellen terecht toen ik een interview met haar las. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt. Ik heb PDS en had ook last van migraine en spanningshoofdpijn. Eerdere bezoeken aan huisarts en fysiotherapeuten hiepen niet of tijdelijk. Ellen beloofde op haar website vermindering van pijnklachten en het was nog betaalbaar ook.
Na de eerste behandeling voelde ik al een verschil, onvoorstelbaar. Na de tweede behandeling voelde ik me al beter dan ik voor mogelijk had kunnen houden. Mijn klachten rond PDS waren de laatste maanden zo heftig, dat een normaal leven leiden lastig werden, nu voelde ik me zoals ik me al in geen maanden had gevoeld.

Inmiddels heb ervoor gekozen om mijn mijn "APK" bij Ellen te houden, want ik voel me beter dan ik me in jaren heb gevoeld. Doordat Ellen niet alleen mijn PDS heeft behandeld, maar mijn hele lijf en geest onder handen heeft genomen (scheve bekken, rugklachten, grenzen durven stellen) is mijn leven weer een stuk aangenamer. Dat ik daarvoor iedere avond een (vies) kruidendrankje moet drinken, neem ik graag voor lief. Ik kwam er laatst nog achter dat ze zelfs kan helpen bij klachten rond spataderen, wie had dat gedacht. Ik kan het iedereen aanraden om een afspraak te maken. Het heeft mij zoveel opgeleverd, ik hoop dat het anderen net zoveel op zal leveren.